Kvartetten vil fornye fredsforhandlinger

Midtøsten-kvartetten (FN, EU, Russland, USA) ønsker å fornye fredssamtalene mellom Israel og PA, sa FNs Midtøsten-koordinator Robert Serry torsdag. Derfor vil man nå forsøke å få til separate møter med Jerusalem og Ramallah for å samtale om veien videre. Kvartettens fredsmeglere har foreslått at de to sidene skal møtes og diskutere alle de store kjernesakene […]

Midtøsten-kvartetten (FN, EU, Russland, USA) ønsker å fornye fredssamtalene mellom Israel og PA, sa FNs Midtøsten-koordinator Robert Serry torsdag. Derfor vil man nå forsøke å få til separate møter med Jerusalem og Ramallah for å samtale om veien videre.
Kvartettens fredsmeglere har foreslått at de to sidene skal møtes og diskutere alle de store kjernesakene som står i veien for en varig fredsavtale. Det inkluderer grenser, sikkerhet, palestinske flyktninger og Jerusalems status.
– Jeg håper at Kvartettens utsendinger veldig snart vil møtes separat med partene. Det er noe nytt. Vi ønsker for øyeblikket å få en bekreftelse fra begge parter på at de er villige til å møte Kvartettens utsendinger i Brussel i neste uke, forklarte Serry.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise