Kvartetten vil fornye fredsforhandlinger

Midtøsten-kvartetten (FN, EU, Russland, USA) ønsker å fornye fredssamtalene mellom Israel og PA, sa FNs Midtøsten-koordinator Robert Serry torsdag. Derfor vil man nå forsøke å få til separate møter med Jerusalem og Ramallah for å samtale om veien videre. Kvartettens fredsmeglere har foreslått at de to sidene skal møtes og diskutere alle de store kjernesakene […]

Midtøsten-kvartetten (FN, EU, Russland, USA) ønsker å fornye fredssamtalene mellom Israel og PA, sa FNs Midtøsten-koordinator Robert Serry torsdag. Derfor vil man nå forsøke å få til separate møter med Jerusalem og Ramallah for å samtale om veien videre.
Kvartettens fredsmeglere har foreslått at de to sidene skal møtes og diskutere alle de store kjernesakene som står i veien for en varig fredsavtale. Det inkluderer grenser, sikkerhet, palestinske flyktninger og Jerusalems status.
– Jeg håper at Kvartettens utsendinger veldig snart vil møtes separat med partene. Det er noe nytt. Vi ønsker for øyeblikket å få en bekreftelse fra begge parter på at de er villige til å møte Kvartettens utsendinger i Brussel i neste uke, forklarte Serry.

Forrige artikkelBer barnehager nær Gaza holde barn inne
Neste artikkelPillay: – Libya må granskes
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no