Kvartetten vil fornye fredsforhandlinger

Midtøsten-kvartetten (FN, EU, Russland, USA) ønsker å fornye fredssamtalene mellom Israel og PA, sa FNs Midtøsten-koordinator Robert Serry torsdag. Derfor vil man nå forsøke å få til separate møter med Jerusalem og Ramallah for å samtale om veien videre. Kvartettens fredsmeglere har foreslått at de to sidene skal møtes og diskutere alle de store kjernesakene som står i veien for en varig fredsavtale. Det inkluderer grenser, sikkerhet, palestinske flyktninger og Jerusalems status. - Jeg håper at Kvartettens utsendinger veldig snart vil møtes separat med partene. Det er noe nytt. Vi ønsker for øyeblikket å få en bekreftelse fra begge parter på at de er villige til å møte Kvartettens utsendinger i Brussel i neste uke, forklarte Serry.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Midtøsten-kvartetten (FN, EU, Russland, USA) ønsker å fornye fredssamtalene mellom Israel og PA, sa FNs Midtøsten-koordinator Robert Serry torsdag. Derfor vil man nå forsøke å få til separate møter med Jerusalem og Ramallah for å samtale om veien videre.
Kvartettens fredsmeglere har foreslått at de to sidene skal møtes og diskutere alle de store kjernesakene som står i veien for en varig fredsavtale. Det inkluderer grenser, sikkerhet, palestinske flyktninger og Jerusalems status.
– Jeg håper at Kvartettens utsendinger veldig snart vil møtes separat med partene. Det er noe nytt. Vi ønsker for øyeblikket å få en bekreftelse fra begge parter på at de er villige til å møte Kvartettens utsendinger i Brussel i neste uke, forklarte Serry.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise