Israel vil rive ulovlige utposter

Regjeringen har bestemt seg for umiddelbart å rive alle de ulovlige utpostene som er bygget på privat palestinsk land, bestemte statsminister Benjamin Netanyahu mandag. Beslutningen, som ble fattet etter råd fra forsvarsminister Ehud Barak, kommer etter at det har kommet inn 15 begjæringer om riving av utpostene til Høyesterett. Minst tre ulike utposter befolket med […]

Regjeringen har bestemt seg for umiddelbart å rive alle de ulovlige utpostene som er bygget på privat palestinsk land, bestemte statsminister Benjamin Netanyahu mandag.
Beslutningen, som ble fattet etter råd fra forsvarsminister Ehud Barak, kommer etter at det har kommet inn 15 begjæringer om riving av utpostene til Høyesterett.
Minst tre ulike utposter befolket med rundt 100 familier vil i første omgang bli revet, melder Ha’aretz.

Forrige artikkelTo døde israelere identifisert på New Zealand
Neste artikkelIsrael vil rive ulovlige utposter
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no