Sheshinski-anbefalinger godkjent i Knesset

Sheshinski-komiteens anbefalinger til beskatningsnivået av olje- og gassektoren i Israel ble godkjent med overveldende flertall i finanskomiteen mandag kveld. En bred støtte både i regjeringskoalisjonen og opposisjonen gjorde at 38 stemte for og kun åtte imot å innføre retningslinjene. – Israel har for øyeblikket det laveste skattenivået i verden når det gjelder gassressurser, forklarte finansminister […]

Sheshinski-komiteens anbefalinger til beskatningsnivået av olje- og gassektoren i Israel ble godkjent med overveldende flertall i finanskomiteen mandag kveld. En bred støtte både i regjeringskoalisjonen og opposisjonen gjorde at 38 stemte for og kun åtte imot å innføre retningslinjene.
– Israel har for øyeblikket det laveste skattenivået i verden når det gjelder gassressurser, forklarte finansminister Yuval Steinitz under møtet.
Det nye skattenivået vil i gjennomsnitt ligge på mellom 50-60 prosent av inntektene. Israel regner med å ha betydelige gassinntekter mellom 2015-2020, penger de blant annet tenker å bruke på forsvarets, velferdsordninger og utdanning.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise