Sheshinski-anbefalinger godkjent i Knesset

Sheshinski-komiteens anbefalinger til beskatningsnivået av olje- og gassektoren i Israel ble godkjent med overveldende flertall i finanskomiteen mandag kveld. En bred støtte både i regjeringskoalisjonen og opposisjonen gjorde at 38 stemte for og kun åtte imot å innføre retningslinjene. – Israel har for øyeblikket det laveste skattenivået i verden når det gjelder gassressurser, forklarte finansminister […]

Sheshinski-komiteens anbefalinger til beskatningsnivået av olje- og gassektoren i Israel ble godkjent med overveldende flertall i finanskomiteen mandag kveld. En bred støtte både i regjeringskoalisjonen og opposisjonen gjorde at 38 stemte for og kun åtte imot å innføre retningslinjene.
– Israel har for øyeblikket det laveste skattenivået i verden når det gjelder gassressurser, forklarte finansminister Yuval Steinitz under møtet.
Det nye skattenivået vil i gjennomsnitt ligge på mellom 50-60 prosent av inntektene. Israel regner med å ha betydelige gassinntekter mellom 2015-2020, penger de blant annet tenker å bruke på forsvarets, velferdsordninger og utdanning.

Forrige artikkelEU-sanksjoner mot Libya
Neste artikkelIsrael kan ikke ignorere internasjonalt press
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no