Stjal Shalit-penger fra givere

En israeler er arrestert og mistenkt for å ha samlet inn penger til Gilad Shalit-aksjonen og beholdt pengene selv. Det skal være snakk om flere hundretusen kroner som er gitt i gave, rapporterer Yedioth Aharonoth. Ronen Ben-Shira skal ha gitt seg ut for å være en Shalit-aktivist og samlet inn penger fra folk. Ifølge politiet […]

En israeler er arrestert og mistenkt for å ha samlet inn penger til Gilad Shalit-aksjonen og beholdt pengene selv.
Det skal være snakk om flere hundretusen kroner som er gitt i gave, rapporterer Yedioth Aharonoth.
Ronen Ben-Shira skal ha gitt seg ut for å være en Shalit-aktivist og samlet inn penger fra folk. Ifølge politiet skal han også ha gitt seg ut for å samle inn penger til ofrene etter brannen ved Karmel-fjellet i vinter, samt en rekke andre forhold.
Etterforskerne mener at Ben-Shira skal ha utviklet falskt reklamemateriale for de ulike aksjonene han har utgitt seg for å samlet inn penger til, for så å ha beholdt alle pengene selv.
En israelsk domstol har godkjent varetektsfengsling av mannen og støtter politiet i at “det er grunn for å tro at den mistenkte har vært involvert i forholdene han er blitt anklaget for.”

Forrige artikkelStjal Shalit-penger fra givere
Neste artikkelTo døde israelere identifisert på New Zealand
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no