Stjal Shalit-penger fra givere

En israeler er arrestert og mistenkt for å ha samlet inn penger til Gilad Shalit-aksjonen og beholdt pengene selv. Det skal være snakk om flere hundretusen kroner som er gitt i gave, rapporterer Yedioth Aharonoth. Ronen Ben-Shira skal ha gitt seg ut for å være en Shalit-aktivist og samlet inn penger fra folk. Ifølge politiet skal han også ha gitt seg ut for å samle inn penger til ofrene etter brannen ved Karmel-fjellet i vinter, samt en rekke andre forhold. Etterforskerne mener at Ben-Shira skal ha utviklet falskt reklamemateriale for de ulike aksjonene han har utgitt seg for å samlet inn penger til, for så å ha beholdt alle pengene selv. En israelsk domstol har godkjent varetektsfengsling av mannen og støtter politiet i at "det er grunn for å tro at den mistenkte har vært involvert i forholdene han er blitt anklaget for."
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

En israeler er arrestert og mistenkt for å ha samlet inn penger til Gilad Shalit-aksjonen og beholdt pengene selv.
Det skal være snakk om flere hundretusen kroner som er gitt i gave, rapporterer Yedioth Aharonoth.
Ronen Ben-Shira skal ha gitt seg ut for å være en Shalit-aktivist og samlet inn penger fra folk. Ifølge politiet skal han også ha gitt seg ut for å samle inn penger til ofrene etter brannen ved Karmel-fjellet i vinter, samt en rekke andre forhold.
Etterforskerne mener at Ben-Shira skal ha utviklet falskt reklamemateriale for de ulike aksjonene han har utgitt seg for å samlet inn penger til, for så å ha beholdt alle pengene selv.
En israelsk domstol har godkjent varetektsfengsling av mannen og støtter politiet i at “det er grunn for å tro at den mistenkte har vært involvert i forholdene han er blitt anklaget for.”

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise