– Israel har rett til å forsvare seg selv

Søndag kveld sa det amerikanske utenriksdepartementet at de er ”dypt uroliget” over sammenstøtene mellom syriske demonstranter og israelske soldater langs grenseområdet. En rekke demonstranter brøt våpenhvilegrensen på Golan-høydene mellom Israel og Syria. IDF-soldater så seg dermed nødt til å åpne ild. - Vi ber begge sider vise tilbakeholdenhet. Provokative handlinger som dette burde unngås, heter det i uttalelsen. Den understreker også at ”Israel har rett til å forsvare seg selv.”

Søndag kveld sa det amerikanske utenriksdepartementet at de er ”dypt uroliget” over sammenstøtene mellom syriske demonstranter og israelske soldater langs grenseområdet.
En rekke demonstranter brøt våpenhvilegrensen på Golan-høydene mellom Israel og Syria. IDF-soldater så seg dermed nødt til å åpne ild.
– Vi ber begge sider vise tilbakeholdenhet. Provokative handlinger som dette burde unngås, heter det i uttalelsen. Den understreker også at ”Israel har rett til å forsvare seg selv.”Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise