Egypt vil stille opprørere for domstol

Informasjonsminister i Egypt, Osama Hassan Meikal, understreket lørdag at regjeringen ønsker å stille dem som deltok i eller var ansvarlige for opprørene ved den israelske ambassaden for retten. En spesialdomstol vil bli opprettet som følge av krisen i sikkerhetssituasjonen. Meikal forklarte at regjeringen er “fullstendig forpliktet” på å beskytte diplomatiske arbeidere på egyptisk jord.

Informasjonsminister i Egypt, Osama Hassan Meikal, understreket lørdag at regjeringen ønsker å stille dem som deltok i eller var ansvarlige for opprørene ved den israelske ambassaden for retten. En spesialdomstol vil bli opprettet som følge av krisen i sikkerhetssituasjonen.
Meikal forklarte at regjeringen er “fullstendig forpliktet” på å beskytte diplomatiske arbeidere på egyptisk jord.

Forrige artikkelEksportører i Israel frykter mindre handel med Egypt
Neste artikkelEgypt vil stille opprørere for domstol
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no