– Israel bombet to mål i Syria

Privatopptaket fra syrisk TV viser det som skal ha vært én av eksplosjonene etter luftangrepene 7. desember 2014.
Privatopptaket fra syrisk TV viser det som skal ha vært én av eksplosjonene etter luftangrepene 7. desember 2014.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Det er sannsynlig at angrepene søndag rammet luftforsvarsraketter som var på vei til Hizbollah i Libanon, sier syriske sikkerhetskilder til den arabisk-språklige London-avisen Al-Quds Al-Arabi. Mål ved den internasjonale flyplassen i Damaskus og flyplassen i Dimas-området ble rammet.

Den libanesiske avisen As-Safir, som er tilknyttet Hizbollah, melder også at angrepet var rettet mot en våpenlevering, men benekter at det var snakk om avanserte raketter. Avisen hevder at de relativt små eksplosjonene er en indikasjon på at målene ikke ble rammet. Det blir ikke meldt om skadde eller drepte i eksplosjonene.

Israel har gjennomført flere luftangrep i Syria etter at opprøret mot Bashar Assad begynte i mars 2011. De fleste av angrepene skal ha vært rettet mot våpenleveranser til Hizbollah i Libanon, skriver Times of Israel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Israelske talsmenn verken bekrefter eller avkrefter at IDF står bak angrepene.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag