Forberedt på det verste

I et år har IDF økt antall øvelser og sin operasjonelle kapasitet til et nivå det aldri tidligere har vært på i sin 52-årige historie. Terrorangrepet på USA stiller ikke Israel overfor nye trussler, men det gjør at verden har blitt mer oppmerksom på dem. Hvis det oppstår en krig mellom den vestlige verden og islamske land i Midtøsten, vil ikke Israel unngå å bli dratt inn i konflikten. Den militære infrastrukturen er klar, mener Arieh O'Sullivan i Jerusalem Post.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I et år har IDF økt antall øvelser og sin operasjonelle kapasitet til et nivå det aldri tidligere har vært på i sin 52-årige historie. Terrorangrepet på USA stiller ikke Israel overfor nye trussler, men det gjør at verden har blitt mer oppmerksom på dem. Hvis det oppstår en krig mellom den vestlige verden og islamske land i Midtøsten, vil ikke Israel unngå å bli dratt inn i konflikten. Den militære infrastrukturen er klar, mener Arieh O’Sullivan i Jerusalem Post.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelStanset av Sharon
Neste artikkelEn norsk journalists syn på intifadaen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise