Prøver én gang til

USAs spesialutsending fikk en tøff start sist gang. Selvmordsbombene i Jerusalem og Haifa. Terrorangrepet i Emmanuel. En rekke angrep mot bilister. Granatangrep. De palestinske myndigheter ble avslørt som en base for terroroperasjoner. Etter Zinni reiste hjem til USA for tre uker siden, har israelske operasjoner i Område A og B, samt sterkt internasjonalt press på Arafat, redusert terroraktiviteten. Men selvmordsbomber og terrorangrep har ikke stanset - de er bare færre i antall og mindre suksessfulle. Det er ikke noen tegn som tyder på at Arafats mål eller metoder har forandret seg. Så snart Vestens oppmerksomhet er snudd en annen vei, eller Israel letter det militære presset, vil angrepene gjennopptas. (Fritt etter Gerald M. Steinberg.)

USAs spesialutsending fikk en tøff start sist gang. Selvmordsbombene i Jerusalem og Haifa. Terrorangrepet i Emmanuel. En rekke angrep mot bilister. Granatangrep. De palestinske myndigheter ble avslørt som en base for terroroperasjoner.
Etter Zinni reiste hjem til USA for tre uker siden, har israelske operasjoner i Område A og B, samt sterkt internasjonalt press på Arafat, redusert terroraktiviteten. Men selvmordsbomber og terrorangrep har ikke stanset – de er bare færre i antall og mindre suksessfulle.
Det er ikke noen tegn som tyder på at Arafats mål eller metoder har forandret seg. Så snart Vestens oppmerksomhet er snudd en annen vei, eller Israel letter det militære presset, vil angrepene gjennopptas.
(Fritt etter Gerald M. Steinberg.)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHamas ville lage rakett
Neste artikkelDen gresk-ortodokse kirken
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise