Israelske aksjoner “hjelper ikke”

Med ny kritikk av Israel fra president Bush i ryggen, kom Anthony Zinni torsdag til Israel i et nytt forsøk på å få til en våpenhvile mellom palestinerne og Israel. - Jeg forstår dem som forsvarer seg selv... men de siste operasjonene hjelper ikke, sa George W. Bush.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Med ny kritikk av Israel fra president Bush i ryggen, kom Anthony Zinni torsdag til Israel i et nytt forsøk på å få til en våpenhvile mellom palestinerne og Israel.
– Jeg forstår dem som forsvarer seg selv… men de siste operasjonene hjelper ikke, sa George W. Bush.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelDrepte seks israelere
Neste artikkelMoshe Ya’alon (52)
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise