Møte med PA, Israel og USA lite sannsynlig nå

USAs spesialutsending, Anthony Zinni, forlot Ramallah søndag kveld uten forsikringer fra de palestinske myndigheter om å møte til våpenhvileforhandlinger sammen med USAs visepresident Dick Cheney, når han kommer til Israel i dag. Samtidig rapporterer Israels radio at israelske og palestinske sikkerhetsfolk fra tre forskjellige områder møttes søndag kveld. Man håper nå at de palestinske myndigher […]

USAs spesialutsending, Anthony Zinni, forlot Ramallah søndag kveld uten forsikringer fra de palestinske myndigheter om å møte til våpenhvileforhandlinger sammen med USAs visepresident Dick Cheney, når han kommer til Israel i dag. Samtidig rapporterer Israels radio at israelske og palestinske sikkerhetsfolk fra tre forskjellige områder møttes søndag kveld. Man håper nå at de palestinske myndigher kan overta sikkerhetsansvaret hvor det er forventet at IDF vil trekke seg tilbake.

Forrige artikkelAksjon mot flyktningeleirer
Neste artikkelDrepte ung kvinne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.