Gir sterk støtte til sikkerhetsgjerdet

68 prosent av amerikanerne mener Israel har rett til å bygge sikkerhetsgjerdet på Vestbredden, “selv om mange andre land er uenige”. 57 prosent mener Israel har rett til å fortsette byggingen av gjerdet selv om den internasjonale domstolen går imot. Bare 46 prosent tror domstolen i Haag er i stand til å være objektiv. – […]

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

68 prosent av amerikanerne mener Israel har rett til å bygge sikkerhetsgjerdet på Vestbredden, “selv om mange andre land er uenige”. 57 prosent mener Israel har rett til å fortsette byggingen av gjerdet selv om den internasjonale domstolen går imot. Bare 46 prosent tror domstolen i Haag er i stand til å være objektiv.
– De fleste amerikanere annerkjenner Israels og andre demokratiers rett til å forsvare seg selv, ikke minst med å reise ikke-voldelige barrierer for å forhindre terror, sier visedirektør Cliff May i den amerikanske organisasjonen som gjennomførte meningsmålingen i slutten av januar.
51 prosent av amerikanerne mener det er rett å bygge sikkerhetsgjerdet, selv med traséen som noen steder kutter langt inn i Vestbredden. (12.02)

Forrige artikkelIDF arresterte selvmordsterrorist
Neste artikkelArafat kanaliserte EU-penger til terror
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.