USA ville ha brukt B-52 bombefly

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Dersom noe annet land hadde blitt utsatt for terrorkampanjen som Israel har lidd under de siste tre år, ville de ha “teppebombet” de palestinske områdene, mener republikaneren Jerrold Nadler fra New York.
– Dersom det var Amerika som hadde blitt angrepet, ville vi brukt B-52 bombefly, sa kongressmannen under et besøk i Jerusalem søndag.
Nadler kommenterte også det israelske sikkerhetsgjerdet:
– Vi hører argumenter om at gjerdet skaper problemer for palestinerne. Jeg er sikker på at det gjør det, men de må legge skylden på sine egne ledere. Så lenge denne terrorbølgen fortsetter, har palestinerne ingen innflytelse på hvor gjerdet går, sa president Bushs partikollega.(23.02)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelNetanyahus hestekur
Neste artikkelDet må snart bli aksjon i Betlehem
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.