En venn av Israel

På tross av gnisninger med regjeringen i Jerusalem i sin presidenttid, blir Ronald Reagan sett på som en av de mest vennlige amerikanerne som har hatt makten i Det hvite hus, skriver Nathan Guttman i Ha’aretz. Lørdag døde Reagan, som var president i USA i to perioder på 1980-tallet. I Israel vil han bli husket […]

På tross av gnisninger med regjeringen i Jerusalem i sin presidenttid, blir Ronald Reagan sett på som en av de mest vennlige amerikanerne som har hatt makten i Det hvite hus, skriver Nathan Guttman i Ha’aretz. Lørdag døde Reagan, som var president i USA i to perioder på 1980-tallet.
I Israel vil han bli husket for den militærstrategiske avtalen som ble inngått med Begin-Sharon regjeringen i 1982. Reagan viste også sitt vennskap med det jødiske folk da han gjorde en innsats for å frigjøre jødene i Sovjetunionen. Dette åpnet for en storstilt immigrasjon til Israel. (07.06.04)

Forrige artikkelOvervektige barn i fare for å få diabetes
Neste artikkelFikk fem livstidsdommer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -