Mindre sannsynlig med palestinsk stat innen 2005

Sannsynligheten for at en palestinsk stat ikke vil bli opprettet i løpet av år 2005 er økende, sier en talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet. Richard Boucher lister opp tre hovedfaktorer som årsaksforklaringer: Fortsatt vold, de palestinske selvstyremyndighetene som ikke stanser angrep mot israelere og vanskeligheter med å få forhandlinger i gang. Allerede i mai, sa president George W. Bush i et avisintervju, at "målet om statsdannelse i 2005 ikke er så realistisk som det var for to år siden". (13.07.04)

Sannsynligheten for at en palestinsk stat ikke vil bli opprettet i løpet av år 2005 er økende, sier en talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet. Richard Boucher lister opp tre hovedfaktorer som årsaksforklaringer: Fortsatt vold, de palestinske selvstyremyndighetene som ikke stanser angrep mot israelere og vanskeligheter med å få forhandlinger i gang.
Allerede i mai, sa president George W. Bush i et avisintervju, at «målet om statsdannelse i 2005 ikke er så realistisk som det var for to år siden». (13.07.04)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelGir retningslinjer for 2005-budsjett
Neste artikkelØdeleggende selvmedlidenhet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise