Mindre sannsynlig med palestinsk stat innen 2005

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Sannsynligheten for at en palestinsk stat ikke vil bli opprettet i løpet av år 2005 er økende, sier en talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet. Richard Boucher lister opp tre hovedfaktorer som årsaksforklaringer: Fortsatt vold, de palestinske selvstyremyndighetene som ikke stanser angrep mot israelere og vanskeligheter med å få forhandlinger i gang.
Allerede i mai, sa president George W. Bush i et avisintervju, at “målet om statsdannelse i 2005 ikke er så realistisk som det var for to år siden”. (13.07.04)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag