Israel kan bygge vinger til F-35

Det statlige selskapet Israel Aerospace Industries er i forhandlinger for å bygge vinger til USAs nye kampfly F-35 Joint Strike Fighter. Lockheed Martin planlegger å bygge 3.200 utgaver av kampflyet, og Israel kan komme til å levere vinger til omlag 800 fly. Israel er i ferd med å bestille 20 F-35 til sitt eget luftforsvar, med opsjon på ytterligere 55.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det statlige selskapet Israel Aerospace Industries er i forhandlinger for å bygge vinger til USAs nye kampfly F-35 Joint Strike Fighter. Lockheed Martin planlegger å bygge 3.200 utgaver av kampflyet, og Israel kan komme til å levere vinger til omlag 800 fly. Israel er i ferd med å bestille 20 F-35 til sitt eget luftforsvar, med opsjon på ytterligere 55.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsraels helsesystem – et “glimt av håp”
Neste artikkelForhandlinger blir en tøff prosess
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise