Død kropp til Israel som organgiver

Foreldrene til en 22 år gammel israelsk mann som døde av pulsåresvulst i hjernen under en tur til USA, har bestemt seg for å donere organene hans i Israel for å redde israelske liv. Den døde kroppen vil bli transportert til Israel i en luftambulanse til en kostnad av 50.000 dollar. Dette vil bli finansiert av Ted Arison Familiy Foundation, slik at organene kan bli forsvarlig bevart. Selv om hjernen hans er død, må hjerte, lunger og andre vitale organer holdes i live, siden disse kan bli transplantert i Israel. Hadde organene blitt fjernet allerede i USA, kunne disse ikke ha blitt brukt senere, informerer Jerusalem Post. (KOB, 14.07.04)

Foreldrene til en 22 år gammel israelsk mann som døde av pulsåresvulst i hjernen under en tur til USA, har bestemt seg for å donere organene hans i Israel for å redde israelske liv.
Den døde kroppen vil bli transportert til Israel i en luftambulanse til en kostnad av 50.000 dollar. Dette vil bli finansiert av Ted Arison Familiy Foundation, slik at organene kan bli forsvarlig bevart. Selv om hjernen hans er død, må hjerte, lunger og andre vitale organer holdes i live, siden disse kan bli transplantert i Israel. Hadde organene blitt fjernet allerede i USA, kunne disse ikke ha blitt brukt senere, informerer Jerusalem Post. (KOB, 14.07.04)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelLov var resultat av demokratisk prosess
Neste artikkelVi vil la gjerdet gå nærmere den grønne linje
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise