Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Netanyahu sikret amerikansk bistand til palestinerne

Det er ikke bare Obama-administrasjonen som kommer Israel til unnsetning når det trengs, men det går begge veier. USA har vært en viktig diplomatisk støttepartner for Israel i FN den siste uken. Benjamin Netanyahu har vært en støttespiller for president Barack Obama i Kongressen.
I august ønsket Det hvite hus å få gjennomslag for en bistandspakke til palestinerne på godt og vel 270 millioner kroner. For at Obama skulle føle seg sikker på at ikke Kongressen blokkerte vedtaket, hentet han Benjamin Netanyahu over til USA for å påvirke republikanere til å støtte forslaget, melder New York Times.
Den israelske statsministeren oppfordret flere titalls medlemmer av Kongressen til ikke å stemme ned bistandspakken, opplyser Kongress-representanter og diplomatiske kilder til avisen.
Videre skriver de at Netanyahus innblanding utgjør «et ekstraordinært skjæringspunkt mellom amerikansk diplomati og innenrikspolitikk. Det er resultatet av et stadig tettere forhold mellom den israelske regjeringen og Det republikanske parti, som har kontroll over Kongressen».


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart