Clinton advarer UNESCO om USA-pengestans

USAs utenriksminister Hillary Clinton ba onsdag UNESCO om å “tenke seg om igjen”, vedrørende planer om en avstemning om palestinsk medlemskap. Dersom det skjer vil USA vurdere å kutte sine bidrag til organisasjonen, forklarer hun. På sitt statsbesøk i Den dominikanske republikk sa Clinton at hun mente det er helt “uforklarlig” hvordan UNESCO skal stemme […]

USAs utenriksminister Hillary Clinton ba onsdag UNESCO om å “tenke seg om igjen”, vedrørende planer om en avstemning om palestinsk medlemskap. Dersom det skjer vil USA vurdere å kutte sine bidrag til organisasjonen, forklarer hun.

På sitt statsbesøk i Den dominikanske republikk sa Clinton at hun mente det er helt “uforklarlig” hvordan UNESCO skal stemme over et medlemskap før Sikkerhetsrådet har gjort det samme. De amerikanske bidragene til FN-organet utgjør 22 prosent av UNESCO-budsjettet.

Forrige artikkelIsrael vurderer å gi PA større sikkerhetsansvar
Neste artikkel– Fredsprosess gjenopptas på Kvartettens premisser
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no