Romney: – Jeg vil styrke alliansen med Israel

Den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney lover at dersom han vinner presidentkandidatvalget i partiet og deretter ender opp i Det hvite hus fra og med januar 2013, vil han styrke forholdet til Israel. Han lover også å øke forsvarsbidragene til landet.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

– Jeg vil innlede diskusjoner med Israel vedrørende å øke vår militære assistanse og vårt militære samarbeid. Og jeg vil igjen gjenta at et Iran som skaffer seg atomvåpen er uakseptabelt, forklarte guvernøren i Massachusetts under en valgtale i South Carolina.

Romney hevdet også at Obama-administrasjonens “ambivalente” holdning til Israel styrker dem som ønsker å se statens ødeleggelse, rapporterer Yedioth Aharonoth.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise