Home USA Romney: – Jeg vil styrke alliansen med Israel

Romney: – Jeg vil styrke alliansen med Israel

Den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney lover at dersom han vinner presidentkandidatvalget i partiet og deretter ender opp i Det hvite hus fra og med januar 2013, vil han styrke forholdet til Israel. Han lover også å øke forsvarsbidragene til landet.

– Jeg vil innlede diskusjoner med Israel vedrørende å øke vår militære assistanse og vårt militære samarbeid. Og jeg vil igjen gjenta at et Iran som skaffer seg atomvåpen er uakseptabelt, forklarte guvernøren i Massachusetts under en valgtale i South Carolina.

Romney hevdet også at Obama-administrasjonens “ambivalente” holdning til Israel styrker dem som ønsker å se statens ødeleggelse, rapporterer Yedioth Aharonoth.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart