USA ba om ny byggestans hos Yishai

USAs ambassadør Dan Shapiro skal ha bedt Israel om å innføre byggestans i bosetninger i et møte med innenriksminister Eli Yishai (Shas)onsdag, melder Israel Radio.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I følge radioreportasjen garanterer USA fortsatt å legge ned veto mot opptak av en palestinsk stat som medlem i FN, men Shapiro hevdet det ville bli lettere å få europeiske stater til også å blokkere palestinernes FN-spor dersom en ny full eller delvis byggestans ble innført. Yishai svarte avvisende. Han påpekte at ingen tidligere israelske regjeringer har stått overfor byggestans som forhåndsbetingelse for forhandlinger.

En talsmann for Benjamin Netanyahu sier byggestans ikke var et tema under møtene som statsministeren hadde med utsendinger for Midtøsten-kvartetten onsdag. Statsministerens kontor ser på møtet hos Yishai som et forsøk på å omgå de vanlige diplomatiske kanalene.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise