Santorum ut mot Obamas, Romneys Jerusalem-politikk

Den republikanske presidentkandidaten i nominasjonsprosessen mener USA må anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Mener Obama og Romneys Jerusalem-politikk er en feiltagelse.
Rick Santorum mener Romneys og Obamas Jerusalem-politikk er
Rick Santorum mener Romneys og Obamas Jerusalem-politikk er "feilslått". (Foto: Gage Skidmore)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I en kommentarartikkel i New York Daily News skriver en av presidentkandidatene i republikanernes nominasjonsprosess, Rick Santorum, at Jerusalem må anerkjennes som Israels hovedstad. Han mener sittende president Barack Obama og hans republikanske motkandidat Mitt Romney har en feilslått politisk holdning på dette punktet.

– Det har vært langvarig amerikansk politikk å ikke offisielt anerkjenne noen del av Jerusalem som en del av Israel – og det er rett og slett feilslått, hevder Santorum.

Nominasjonskandidaten påstår at dersom Israel skulle gi fra seg deler av Jerusalem, ville Israel “vært uten forsvarbare grenser”. Han poengterer at Mitt Romney ikke viker fra Obamas politikk på dette punktet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise