Santorum ut mot Obamas, Romneys Jerusalem-politikk

Rick Santorum mener Romneys og Obamas Jerusalem-politikk er
Rick Santorum mener Romneys og Obamas Jerusalem-politikk er "feilslått". (Foto: Gage Skidmore)

I en kommentarartikkel i New York Daily News skriver en av presidentkandidatene i republikanernes nominasjonsprosess, Rick Santorum, at Jerusalem må anerkjennes som Israels hovedstad. Han mener sittende president Barack Obama og hans republikanske motkandidat Mitt Romney har en feilslått politisk holdning på dette punktet.

– Det har vært langvarig amerikansk politikk å ikke offisielt anerkjenne noen del av Jerusalem som en del av Israel – og det er rett og slett feilslått, hevder Santorum.

Nominasjonskandidaten påstår at dersom Israel skulle gi fra seg deler av Jerusalem, ville Israel “vært uten forsvarbare grenser”. Han poengterer at Mitt Romney ikke viker fra Obamas politikk på dette punktet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag