Netanyahu blant Time Magazines 100 mest innflytelsesrike

Statsministeren blir beskrevet som en ikonisk leder som fortjener ros for å ha gjort verden oppmerksom på den iranske atomtrusselen.

Netanyahu beskrives som en
Netanyahu beskrives som en "ikonisk, sterk og bestemt leder" av majoritetsleder i Representantenes hus i USA. (Foto: Amos Ben Gershom, GPO)

Israels Statsminister Benyamin Netanyahu er på listen i Time Magazines 100 mest innflytelsesrikemennesker i verden.

I Time beskrives Netanyahu som en “ikonisk, sterk og bestemt leder, som har utmerket seg i løpet av en livstid med tjeneste til staten Israel.”

– Bibis prestasjoner og tjeneste som soldat, diplomat, økonomisk reformer som tok den vanskelige og politiske farlige oppgaven med å utfordre dagens situasjon, og statsminister for andre gang rangerer ham blant verdens største ledere, skriver bladet.

Innlegget om statsministeren ble skrevet av Eric Cantor som er majoritetsleder i representantenes hus i USA. Han roser Netanyahu for hans engagement og lederegenskaper.

Fortjener ros
– Nå, på et tidspunkt med stor internasjonal ustabilitet og økende fare, har statsminister Netanyahu, 62, gitt en overbevisende og rasjonell utlegging om en av de alvorligste truslene verden står overfor i dag. Han fortjener ros for å ha ført oppmerksomhet til trusselen Iran utgjør mot Israel, USA, regionen, sitt eget folk og den frie verden.

– Å konfrontere Irans løp mot atomvåpen og sponsing av terrorisme er en hastesak for oss alle. På dette farlige tidspunktet er statsminister Netanyahu den rette lederen for Israel – og den rette partneren for USA, skriver Cantor.

På Times liste finner man blant annet også USAs president Barack Obama, den tyske rikskansleren Angela Merkel, Irans leder ayatollah Ali Khamenei og den syriske presidenten Bashar Assad.

Forrige artikkel– Jerusalem-reisende kristne egyptere begår forræderi
Neste artikkel– Jødefolket står overfor eksistensiell trussel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag