Netanyahu blant Time Magazines 100 mest innflytelsesrike

Statsministeren blir beskrevet som en ikonisk leder som fortjener ros for å ha gjort verden oppmerksom på den iranske atomtrusselen.
Netanyahu beskrives som en
Netanyahu beskrives som en "ikonisk, sterk og bestemt leder" av majoritetsleder i Representantenes hus i USA. (Foto: Amos Ben Gershom, GPO)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Israels Statsminister Benyamin Netanyahu er på listen i Time Magazines 100 mest innflytelsesrikemennesker i verden.

I Time beskrives Netanyahu som en “ikonisk, sterk og bestemt leder, som har utmerket seg i løpet av en livstid med tjeneste til staten Israel.”

– Bibis prestasjoner og tjeneste som soldat, diplomat, økonomisk reformer som tok den vanskelige og politiske farlige oppgaven med å utfordre dagens situasjon, og statsminister for andre gang rangerer ham blant verdens største ledere, skriver bladet.

Innlegget om statsministeren ble skrevet av Eric Cantor som er majoritetsleder i representantenes hus i USA. Han roser Netanyahu for hans engagement og lederegenskaper.

Fortjener ros
– Nå, på et tidspunkt med stor internasjonal ustabilitet og økende fare, har statsminister Netanyahu, 62, gitt en overbevisende og rasjonell utlegging om en av de alvorligste truslene verden står overfor i dag. Han fortjener ros for å ha ført oppmerksomhet til trusselen Iran utgjør mot Israel, USA, regionen, sitt eget folk og den frie verden.

– Å konfrontere Irans løp mot atomvåpen og sponsing av terrorisme er en hastesak for oss alle. På dette farlige tidspunktet er statsminister Netanyahu den rette lederen for Israel – og den rette partneren for USA, skriver Cantor.

På Times liste finner man blant annet også USAs president Barack Obama, den tyske rikskansleren Angela Merkel, Irans leder ayatollah Ali Khamenei og den syriske presidenten Bashar Assad.

Dersom du ikke ser kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise