Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Israel er et inspirerende eksempel

USAs utenriksminister Hillary Clinton mener Israel er "et håpets fyrtårn" for mange mennesker rundt i verden. (Foto: Marc Nozell)
USAs utenriksminister Hillary Clinton mener Israel er "et håpets fyrtårn" for mange mennesker rundt i verden. (Foto: Marc Nozell)
I sin gratulasjon til Israel på Uavhengighetsdagen, sier USAs utenriksminister Hillary Clinton at båndene mellom de to landene er "ubrytelige".

Torsdag publiserte USAs utenriksminister Hillary Clinton en pressemelding der hun gratulerer Israel med nasjonens 64. Uavhengighetsdag.

– For mange mennesker rundt i verden forblir Israel et håpets fyrtårn og et inspirerende eksempel, skrev hun  «på vegne av president [Barack] Obama og det amerikanske folk».

– Israel og USA er forent av et dypt og ubrytelig bånd basert på gjensidige interesser og respekt. Vårt vennskap vokser seg sterkere hver dag, når vi arbeider for å sikre regional sikkerhet, skape nye økonomiske partnere og øke handelen mellom oss, samt styrke vårt energisamarbeid, la Clinton til.

Utenriksministeren understreket at USA står sammen med Israel gjennom alle vanskeligheter og i håpet om fred i Midtøsten.

– Vi vil fortsette å arbeide sammen med dere og deres naboer for å oppnå det felles målet om en omfattende, rettferdig og varig fred i Midtøsten. Gratulerer, og de største ønsker om fred og vekst i årene som kommer, skrev Clinton.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart