Kochavi hadde hemmelige Syria-samtaler i USA

Den israelske militære etterretningssjefen drøftet Iran, Assad-regimet og Hizbollahs økende makt i Libanon, under hemmelige møter i Washington og FNs-hovedkvarter i New York for to uker siden.
Den militære etterretningssjefen Aviv Kochavi (f.v.), her sammen med tidligere forsvarssjef Gabi Ashkenazi. (Foto: IDF)
Den militære etterretningssjefen Aviv Kochavi (f.v.), her sammen med tidligere forsvarssjef Gabi Ashkenazi. (Foto: IDF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I Washington møtte Aviv Kochavi sentrale personer både i Det hvite hus, utenriksdepartementet, forsvarsdepartementets etterretningsbyrå og CIA. Under samtalene i den amerikanske hovedstaden var også Iran et sentralt punkt på agendaen.

Under sitt opphold i New York møtte Kochavi flere ambassadører fra land som sitter i Sikkerhetsrådet, hvor fokuset hovedsakelig dreide seg om Syria og Hizbollah.

Etterretningssjefen avslørte blant annet at Israels holdning til Bashar Assads regime i Syria har snudd. Inntil nylig mente Jerusalem at det mest fordelaktige for Israel var om Assad forble ved makten, mens de nå har skiftet holdning.

Det var journalist Barak Ravid, journalist i den israelske avisen Ha’aretz, som kunne avsløre det hemmelige USA-besøket i dag.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise