Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA vil styrte Assad-regimet

Den hardt pressede syriske presidenten Bashar Assad (på bildet i flammer) har fått militær bistand fra Iran. (Foto: Freedom House)
Den hardt pressede syriske presidenten Bashar Assad (på bildet i flammer) har fått militær bistand fra Iran. (Foto: Freedom House)
Amerikanerne ber verdenssamfunnet samle seg for å isolere og styrte det syriske regimet, som siden demonstrasjonene startet våre 2011 har drept tusenvis av sivile.

– Som bevist i de massakrene som Assad-regimet har deltatt i og som de nå benekter: Desto raskere den politiske overtakelsen finner sted, jo bedre er det for den syriske befolkningen. Og desto bedre er sjansene for at en blodig sekterisk krig vil bli unngått, sa Det hvite hus’ pressesekretær Jay Carney mandag.

– Jo lenger Assad fortsetter å føre krig mot sitt eget folk […] med brutale mord og henrettelser av sitt eget folk, desto større er sjansen for at situasjonen vil føre til en sekterisk borgerkrig som vil spre seg over landets grenser og skape ustabilitet i Midtøsten, uttalte han.

Opposisjonen forsøker på sin side å stå samlet, på tross av alle de dype riftene mellom de ulike sektorene i motstandsbevegelsen. Derfor vil de innføre en egen koalisjonsregjering, som kan ha det som hovedprioritet å forene enda flere grupperinger i kampen mot Bashar Assads regime i Damaskus.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart