7 av 10 amerikanere støtter Israel

Ingen andre land i verden, foruten Storbritannia, er en viktigere alliert for USA enn Israel. Det stadfester en ny meningsmåling fra Foreign Policy Initiative.

(Illustrasjonsfoto: James Emery)
(Illustrasjonsfoto: James Emery)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

70 prosent av amerikanerne som deltar i målingen  svarer at de liker Israel.  Det er et flertall som setter pris på Israel i hele det politiske spektrum, 81 prosent som betegner seg selv som konservative , 68,5 prosent blant moderate og 63 prosent blant liberale. På spørsmål om hvem som er USAs viktigste allierte i verden, kom Israel på andreplass med 15,9 prosent. Storbritannia fikk 54 prosent.

66 prosent av amerikanerne støtter Obama-administrasjonens arbeid med å få på plass en flyforbudssone over Syria, for å beskytte sivile i landet og få byttet ut regimet i Damaskus.

Forrige artikkelIsrael slår Norge på høyere utdanning
Neste artikkelJødehatet står på egne bein
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -