– Vi vil stå sammen med Israel

Under den årlige State of the Union-talen til president Barack Obama var det lite Midtøsten-politikk å spore. Men han lovet å fortsatt stå sammen med Israel.
President Barack Obama under State of the Union-talen fra 2011. (Foto: Det hvite hus)
President Barack Obama under State of the Union-talen fra 2011. (Foto: Det hvite hus)

President Obama fikk stående applaus da han sa at «vi vil stå sammen med Israel i deres søk etter sikkerhet og varig fred», under en felles samling for begge de lovgivende organene i Kongressen, høyesterettsdommerne, militærledelsen og regjeringsmedlemmene. Han lovet også «å gjøre det som er nødvendig for å forhindre [Iran] fra å skaffe seg atomvåpen».

Ellers handlet State of the Union-talen, en av de store politiske begivenhetene i USA, mest om innenrikssaker, skriver Yedioth Aharonoth. Den amerikanske økonomien er i forsiktig vekst, men trenger stimulanse for å skape flere arbeidsplasser og styrke landets middelklasse.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise