Konverterer Kutcher til jødedommen?

Times of Israel hevder at den amerikanske skuespilleren Ashton Kutcher vurderer å konvertere til jødedommen.

Skuespiller Ashton Kutcher (Foto: JD Lasica, flickr.com)
Skuespiller Ashton Kutcher (Foto: JD Lasica, flickr.com)

Har du sett “That ’70s Show” på TV2, så husker du også dem: Kjæresteparet “Jackie” og “Michael”, som blir spilt av henholdsvis Mila Kunis (Black Swan, Ted) og Ashton Kutcher (The Guardian, No Strings Attached). Også i det virkelige liv har de to fjernsynsstjernene funnet tonen.

Ifølge Times of Israel skal Kutcher nå studere både jødedom og ukrainsk, for å imponere foreldrene hennes. Kunis og hennes familie er ukrainsk-fødte jøder, som flyttet til USA da hun var sju år gammel. Han skal nå vurdere å konvertere til jødedommen. Også tidligere i sitt liv har han vært borte i jødedommen, da han brukte flere år på å studere kabbalah.

Forrige artikkel– Talte som en venstreorientert zionist
Neste artikkelNetanyahu beklaget til Erdogan
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no