Konverterer Kutcher til jødedommen?

Times of Israel hevder at den amerikanske skuespilleren Ashton Kutcher vurderer å konvertere til jødedommen.
Skuespiller Ashton Kutcher (Foto: JD Lasica, flickr.com)
Skuespiller Ashton Kutcher (Foto: JD Lasica, flickr.com)

Har du sett «That ’70s Show» på TV2, så husker du også dem: Kjæresteparet «Jackie» og «Michael», som blir spilt av henholdsvis Mila Kunis (Black Swan, Ted) og Ashton Kutcher (The Guardian, No Strings Attached). Også i det virkelige liv har de to fjernsynsstjernene funnet tonen.

Ifølge Times of Israel skal Kutcher nå studere både jødedom og ukrainsk, for å imponere foreldrene hennes. Kunis og hennes familie er ukrainsk-fødte jøder, som flyttet til USA da hun var sju år gammel. Han skal nå vurdere å konvertere til jødedommen. Også tidligere i sitt liv har han vært borte i jødedommen, da han brukte flere år på å studere kabbalah.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise