Politiledelsen reiste til Boston

Den israelske politiledelsen skal drøfte bombene mot Boston-maratonet og utvidet israelsk-amerikansk samarbeid.

Yohanan Danino (Foto: Wikipedia)
Yohanan Danino (Foto: Wikipedia)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Politisjef Yohanan Danino reiste til Boston tirsdag kveld, for å drøfte et tettere samarbeid med FBI. Samtalene vil også komme inn på terroranslaget mot maratonløpet i byen, melder den israelske avisen Ma’ariv.

Israelsk politi har en lang tradisjon med å måtte etterforske terrorangrep og gjøre det så effektivt som mulig. Det er kunnskap FBI kan dra nytte av.

Forrige artikkelMøter Cameron og Harper i London
Neste artikkelSenatet lover å støtte Israel mot Iran
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no