Mot zombier for fred

Foto: Skjermdump fra
Foto: Skjermdump fra "World War Z"

I dag blir den israelske sikkerhetsbarrieren kritisert verden over for å splitte menneskegrupper. Men én dag vil den virkelig samle, skal vi tro den ferske Brad Pitt-filmen “World War Z“.

Israel er her, som i virkeligheten, en frihetshavn, både i Midtøsten og ellers i verden. Men under helt andre vilkår. “Takket være” at Israel har lært å mure seg selv inne fra omverden i årtier, for å beskytte seg mot fiendene på utsiden, er det lille landet et av de få stedene på jorden der zombier ikke kommer seg inn.

Kritikerne, særlig på palestinsk side, hevder filmen rettferdiggjør sikkerhetsbarrierens eksistens, som et ekstremt men nødvendig tiltak. I filmen arbeider imidlertid palestinerne og israelere side om side, for å holde zombiene ute. Men muren sprekker og mennesker blir stormet ned av disse apokalyptiske monstrene.

World War Z har kinopremiere i Norge den 12. juli.

Se traileren her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk[/youtube]Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag