Mot zombier for fred

I den nye Hollywood-filmen "World War Z", står israelere og palestinere samlet i kampen mot zombier.
Foto: Skjermdump fra
Foto: Skjermdump fra "World War Z"

I dag blir den israelske sikkerhetsbarrieren kritisert verden over for å splitte menneskegrupper. Men én dag vil den virkelig samle, skal vi tro den ferske Brad Pitt-filmen «World War Z«.

Israel er her, som i virkeligheten, en frihetshavn, både i Midtøsten og ellers i verden. Men under helt andre vilkår. «Takket være» at Israel har lært å mure seg selv inne fra omverden i årtier, for å beskytte seg mot fiendene på utsiden, er det lille landet et av de få stedene på jorden der zombier ikke kommer seg inn.

Kritikerne, særlig på palestinsk side, hevder filmen rettferdiggjør sikkerhetsbarrierens eksistens, som et ekstremt men nødvendig tiltak. I filmen arbeider imidlertid palestinerne og israelere side om side, for å holde zombiene ute. Men muren sprekker og mennesker blir stormet ned av disse apokalyptiske monstrene.

World War Z har kinopremiere i Norge den 12. juli.

Se traileren her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk[/youtube]

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise