Israelsk fjernsynskonsept kjøpt opp av ABC

Den amerikanske fjernsynsgiganten ABC har kjøpt opp rettighetene til den israelske serien “Bilti Hatich” (Ugjenkallelig)

"Rona" og "Udi" i den israelske fjernsynskomedien "Bilti Hafich". (Foto: Nadav Hekselman, Kanal 2)

Så tro har ABC på det israelske konseptet at de har valgt å bruke minimum 6,5 millioner kroner på produksjonen av pilotepisoden. Segahl Avin, en av de to mennene bak Kanal 2-versjonen av Bilti Hafich, skal også regissere denne episoden.

Ifølge Ha’aretz handler komiserien om et ungt par og de utfordringene de møter, i arbeidet med å oppdra sin nyfødte datter. I Israel het paret Rona og Udi, mens de i den amerikanske versjonen vil hete Andy og Sarah.

Mange israelske seriekonsepter har blitt omdannet til amerikanske fjernsynsserier de siste årene. Først og fremst Showtimes “Homeland” og HBOs “In Treatment”. Men kritikerroste og israelsk-inspirerte “Hostages” starter også opp på CBS denne høsten.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise