Russland sender nye krigsskip til Middelhavet

Russiske RFS Vice-Admiral Kulakov 626 (Illustrasjon: Paul Lewin, flickr.com)
Russiske RFS Vice-Admiral Kulakov 626 (Illustrasjon: Paul Lewin, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Russland sender to nye krigsskip, en rakettkrysser og et anti-ubåtsfartøy, til Middelhavet, opplyser det russiske nyhetsbyrået Interfax og det internasjonale nyhetsbyrået Reuters.

Selv nekter Moskva for at båtene blir sendt til Middelhavet på grunn av situasjonen som deres allierte syriske myndigheter befinner seg i akkurat nå. Kremlin hevder hensikten er å hente hjem andre fartøy i området, i en lenge planlagt rotasjon. En slik rotasjon ble ikke nevnt i den første meldingen fra Interfax.

Kina og Russland blokkerer i Sikkerhetsrådet for at Vesten kan gå til krig mot Syria med et FN-mandat. USA og Vesten mener at bruk av kjemiske våpen som ikke blir gjengjeldt med internasjonale militærtiltak kan skape en farlig presedens i framtiden.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag