President Peres fikk Kongressens gullmedalje

Hør Hatikva, Israels nasjonalsang bli sunget i Kongressen og talen som president Shimon Peres holdt under medaljeoverrekkelsen.

Israels president Shimon Peres taler til den amerikanske Kongressen 26. juni 2014.
Israels president Shimon Peres taler til den amerikanske Kongressen 26. juni 2014.

Israels president Shimon Peres fikk torsdag 26. juni utdelt “Congressional Gold Medal” i Kongressen i Washington. USAs visepresident Joe Biden sa at Peres er den mest visdomsfulle lederen han har truffet i sin politiske karriere.

Se video fra høytideligheten under:

 

Forrige artikkel6 av 10 palestinere vil utslette Israel
Neste artikkel– Hvis min sønn står bak kidnappingen, er jeg stolt av ham
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.