Gir sterk støtte til Israels rett til å forsvare seg

USAs utenriksminister John Kerry ga torsdag kveld sin “sterke støtte til Israels rett til å forsvare seg” mot terrorhandlinger. Han ber Hamas godta å gå tilbake til våpenhvileavtalen fra 2012.

USAs utenriksminister John Kerry (f.v.) og Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kobi Gideon, Prime Minister of Israel, flickr.com)
USAs utenriksminister John Kerry (f.v.) og Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kobi Gideon, Prime Minister of Israel, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Kerry snakket torsdag kveld med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Han sa at USA støtter å “gjenopprette” våpenhvileavtalen som ble inngått etter krigshandlingene i november 2012. Utenriksministeren understreket også hvor viktig det er at Hamas går med på en våpenhvile.

– Som jeg har sagt gjentatte ganger. Israel har rett til å forsvare seg selv fra rakettangrep som terroriserer det israelske folk. Det er ikke noe folk på jorden som man kan forvente vil leve under et daglig bombardement av raketter, sa USAs president Barack Obama onsdag.

– Vi kommer til å fortsette å oppmuntre diplomatiske tiltak for å gjenopprette våpenhvilen, og vi støtter Egypts innsats for å få det til, la han til.

 

Forrige artikkelBakkestyrker skal fjerne trusselen fra tunneler
Neste artikkelMIFF i TV2 og NRK
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.