– Jeg er trygg på at du flytter ambassaden til Jerusalem

Jerusalems ordfører i gratulasjon til Trump.

Jerusalems ordfører Nir Barkat. (Foto: Wikimedia Commons)
Jerusalems ordfører Nir Barkat. (Foto: Wikimedia Commons)

Jerusalems ordfører Nir Barkat har sendt gratulasjonsbrev til Donald Trump etter valgseieren 8. november.

– Du har vært en dedikert venn av Jerusalem, hovedstaden til staten Israel og hjertet og sjelen til det jødiske folk, og derfor vil jeg takke deg. I din periode som president, er jeg trygg på at du vil fortsette å styrke byen vår ved nok en gang å bekrefte dens suverenitet og flytte den amerikanske ambassaden til Jerusalem, skriver Barkat.

Trump har lovet å flytte USAs ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem. Men det har også tidligere presidenter lovet i sine valgkamper, uten at løftene er innfridd.

Gratulasjonsbrevet som Jerusalems ordfører Nir Barkat har publisert på Twitter.
Gratulasjonsbrevet som Jerusalems ordfører Nir Barkat har publisert på Twitter.
Forrige artikkelHva Trump har lovet om Israel
Neste artikkel– Største seier for antisemittisme i Amerika siden 1941
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.