Trumps kvinne i FN

– Vi ville inngått internasjonale avtaler som ble feiret i Israel og protestert i Iran, sa Nikki Haley i januar.

Nikki Haley. (Foto: Daniel Huizinga, flickr)
USAs FN-ambassadør Nikki Haley mener palestinerne kan glemme å ha en rett til retur. (Foto: Daniel Huizinga, flickr)

Donald Trump har valgt Nikki Haley (44) til å være USAs neste ambassadør i FN. Haley er guvernør i Sør-Carolina. Under primærvalgkampen i det republikanske partiet støttet hun andre kandidater enn Trump.

I 2015 var Haley den første amerikanske guvernøren som undertegnet en lov som hadde som hensikt å stanse boikott av Israel, skriver Jerusalem Post.

I januar 2016 ga Haley den offisielle republikanske responsen på president Barack Obamas «State of the Union»-tale.

– Dersom vi kontrollerte Det hvite hus, ville vi inngått internasjonale avtaler som ble feiret i Israel og protestert i Iran, ikke motsatt, sa Haley. Dermed kritiserte hun Obamas atomavtale med Iran.

Forrige artikkelSlakt av Salongen
Neste artikkelI dag fikk palestinske terrorister 3 millioner kroner i belønning
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.