– Israel er et evig monument for den udødelige styrken til det jødiske folk

President Donald Trump beundrer Israel som har «reist seg fra ørkenen».

USAs president Donald Trump. (Skjermdump fra Det hvite hus)
USAs president Donald Trump mener Iran-avtalen er for dårlig. (Skjermdump fra Det hvite hus)

Tirsdag 25. april talte USAs president Donald Trump ved Minnemuseet for Holocaust.

– Staten Israel er et evig monument for den udødelige styrken til det jødiske folk. Den glødende drømmen som brente i hjertene til de undertrykte er nå fylt med livets pust, og davidsstjernen vaier over en stor nasjon som har reist seg fra ørkenen, sa Trump.

– Dette er mitt løfte til dere: Jeg vil konfrontere antisemittisme. Vi vil utrydde fordommer. Vi vil fordømme hat. Vi vil være vitner [som kan fortelle om hva som skjedde under Holocaust]. Og vi vil handle. Som president av USA vil jeg alltid stå med det jødiske folk – og jeg vil alltid stå med vår gode venn og partner – staten Israel, sa presidenten senere i talen.

 

  • Onsdag 26. april holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag om Trump og Israel i MIFF Vestfold fra ca kl. 19.15. Følg med på Myrlands Facebook-vegg for direktesending av foredraget.
  • Hjelp MIFF å formidle israelernes perspektiver og rette opp det falske bildet av Israel. Bli medlem av MIFF. Alle nye som blir medlemmer i april 2017 mottar boken Israel under lupen GRATIS i velkomstpakken (veil. pris 298,-).
Forrige artikkelIsrael ødela 100 missiler inne i Syria
Neste artikkelRapport: USA vil øke bistanden til palestinerne
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.