– Israel er et evig monument for den udødelige styrken til det jødiske folk

USAs president Donald Trump. (Skjermdump fra Det hvite hus)
USAs president Donald Trump mener Iran-avtalen er for dårlig. (Skjermdump fra Det hvite hus)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tirsdag 25. april talte USAs president Donald Trump ved Minnemuseet for Holocaust.

– Staten Israel er et evig monument for den udødelige styrken til det jødiske folk. Den glødende drømmen som brente i hjertene til de undertrykte er nå fylt med livets pust, og davidsstjernen vaier over en stor nasjon som har reist seg fra ørkenen, sa Trump.

– Dette er mitt løfte til dere: Jeg vil konfrontere antisemittisme. Vi vil utrydde fordommer. Vi vil fordømme hat. Vi vil være vitner [som kan fortelle om hva som skjedde under Holocaust]. Og vi vil handle. Som president av USA vil jeg alltid stå med det jødiske folk – og jeg vil alltid stå med vår gode venn og partner – staten Israel, sa presidenten senere i talen.

 

  • Onsdag 26. april holder Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, foredrag om Trump og Israel i MIFF Vestfold fra ca kl. 19.15. Følg med på Myrlands Facebook-vegg for direktesending av foredraget.
  • Hjelp MIFF å formidle israelernes perspektiver og rette opp det falske bildet av Israel. Bli medlem av MIFF. Alle nye som blir medlemmer i april 2017 mottar boken Israel under lupen GRATIS i velkomstpakken (veil. pris 298,-).


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag