Palestinerne nekter å forhandle med Israel, derfor må PLO forlate Washington

Trump-administrasjonen har gitt PLO én måned på å forlate USAs hovedstad.

USAs sikkerhetsrådgiver John Bolton. (Foto: Gage Skidmore)
USAs sikkerhetsrådgiver John Bolton ber Russland revurdere å gi S-300 til Syria. (Foto: Gage Skidmore)

Mandag 10. september varslet USAs sikkerhetsrådgiver John Bolton at PLOs kontor i Washington blir stengt. Tiltaket kommer, forklarte Bolton, fordi «palestinerne avviser å starte direkte og meningsfulle forhandlinger med Israel».

Palestinernes utsending til Washington, Husam Zomlot, sier tirsdag 11. september at de har fått én måned på seg til å avvikle kontoret.

Forrige artikkelLO-redaktør: – Sender Israel sine soldater til Auschwitz for å lære hvordan de skal behandle palestinerne?
Neste artikkelKnivterrorist dømt til 35 års fengsel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.