MIFF i Washington

MIFFs ansatte deltar på AIPAC Policy Conference i Washington D.C. søndag, mandag og tirsdag. Her kan du følge med på mye av det som skjer.
Den amerikanske Kongressen. (Foto: Wikimedia Commons)
Den amerikanske Kongressen. (Foto: Wikimedia Commons)

AIPAC er USAs største pro-israelske lobbyorganisasjon. Styreledere i MIFF har deltatt to ganger tidligere – daværende styreleder Morten Fjell Rasmussen blogget om opplevelsen i 2013. I år deltar for første gang MIFFs fire ansatte.

MIFF goes to Washington

Direktesending fra mellomlandingen i Island lørdag 23. mars.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=819047225125666&id=100010611875870&__xts__%5B0%5D=68.ARBLvNadFBaRw7MEAUluxHqxld1uOnw_J7WERSbDmUx7dBtztyp7nb7oQa-kCjnrLCrPt8BgPS9nMaVAIX16M96dIHJWHVwmRM6QmdwkMtfR4behcstIHkXykdFi-JulVNBMaMhc23yxPyUExEXOn-YoGyl7o9zmJJoSXgeLHshkljf0zgysPj6YuDUbxn8UpRP7KK3EqW5cfCftDV8BZMf2jFru1oPMLZVzwNLZNUqj-JFwKK4F_CveEFxbSq9JH07WwcAKLDxhYEpQo8nHrhynRgxnZSzLB9xbT8UHC1YP30Gsn6WGRzPm4lP9OvctmvQOyAc-VoRFTq7cBzIdgbkaI6v3Isc&__tn__=-R

 

Følg konferansen live

Klikk her for å følge livesendinger av konferansen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelEn øyenvitneskildring til Farhud – nedslaktingen av Bagdads jøder
Neste artikkel– Vi må få folk til å gå fra å bry seg til å gjøre noe
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise