MIFF i Washington

MIFFs ansatte deltar på AIPAC Policy Conference i Washington D.C. søndag, mandag og tirsdag. Her kan du følge med på mye av det som skjer.

Den amerikanske Kongressen. (Foto: Wikimedia Commons)
Den amerikanske Kongressen. (Foto: Wikimedia Commons)

AIPAC er USAs største pro-israelske lobbyorganisasjon. Styreledere i MIFF har deltatt to ganger tidligere – daværende styreleder Morten Fjell Rasmussen blogget om opplevelsen i 2013. I år deltar for første gang MIFFs fire ansatte.

MIFF goes to Washington

Direktesending fra mellomlandingen i Island lørdag 23. mars.

Da har vi mellomlandet på Island.

Publisert av Geir Knutsen Lørdag 23. mars 2019

 

Følg konferansen live

Klikk her for å følge livesendinger av konferansen.

Forrige artikkelEn øyenvitneskildring til Farhud – nedslaktingen av Bagdads jøder
Neste artikkel– Vi må få folk til å gå fra å bry seg til å gjøre noe
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.