Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

– Vi må få folk til å gå fra å bry seg til å gjøre noe

Howard Kohr, direktør for AIPAC. (Foto: Bjarte Bjellås, MIFF)
Howard Kohr, direktør for AIPAC. (Foto: Bjarte Bjellås, MIFF)
Howard Kohr, direktør for AIPAC, åpnet AIPAC-konferansen i Washington søndag morgen.

– Israels motstandere tror at vi vil gi etter, når vi blir utsatt for press, men det vet ikke hva vi er laget av, sa Kohr.

Han oppmuntret 18.000 AIPAC-delegater til å engasjere seg på ulike måter politisk, og få venner og familie til å engasjere seg.

Den demokratiske ordføreren i District of Columbia, Muriel Bowser, ønsket delegatene velkommen og varslet at hun i løpet av året kommer til å reise til Israel får å knytte nærmere forbindelse mellom den amerikanske hovedstaden.

– Vi beundrer Israel, sa Juan Orlando Hernandez president i Honduras i den første panelsamtalen. Etter at Honduras varslet at de vil flytte ambassaden til Jerusalem mistet de en viktig oppgave i FN-systemet. Men Hernandez er ikke lei seg for det, for å flytte ambassaden var det rette å gjøre. Han bekreftet nok en gang at ambassaden vil åpne i Jerusalem.

José Ulisses Correia e Silva, statsminister i Cape Verde, fortalte om den jødiske historien i landet sitt og et nylig statsbesøk i Israel.

– Min regjering er veldig interessert i å utvide det diplomatiske og politiske samarbeidet med Israel, og åpne en ambassade i Israel så snart som mulig, sa Correia e Silva.

Viorica Dăncilă, statsminister i Romania, fikk stående applaus da hun varslet at landet kommer til å flytte sin ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem.

– Vi kommer til å fortsette å være den sterkeste stemmen i Europa for Israel og det jødiske folk, avsluttet Dăncilă.

AIPAC Policy Conference har plenumssamlinger søndag og mandag morgen og kveld, pluss tirsdag morgen. Disse samlingene kan samle opptil 18.000 mennesker. På ettermiddagen søndag og mandag kan man velge mellom en mengde ulike seminarer i fem ulike bolker.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart