Amerikanske bombefly til Midtøsten

Sender et klart signal til Iran.
Et amerikanske B-52 bombefly, flankert av amerikanske jagerfly, på vei til Midtøsten 21. november. (Foto: US Air Force)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

USA har utplassert flere store bombefly i Midtøsten i en tilsynelatende trussel mot Iran, samtidig som det spekuleres i at USAs president Donald Trump planlegger militære tiltak mot Iran før Joe Biden tiltrer.

Den amerikanske militærkommandoen sier bombeflyene er sendt til regionen for å avskrekke fiender og «berolige amerikanske partnere og allierte», skriver Times of Israel.

I et svært uvanlig trekk ble B-52 bombefly observert på vei mot israelsk luftrom, på vei til basen hvor de skal bli stasjonert – trolig i Qatar. Det er tredje gang på halvannet år at B-52 bombefly, som har kapasitet til å frakte atomvåpen og andre kraftige bomber, blir utplassert i regionen som en advarsel til Iran. Tidligere har ikke bombeflyene brukt israelsk luftrom.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise