– Ny byggestans helt uaktuelt

Den israelske regjering kommer ikke til å akseptere noen ny byggestans, verken på Vestbredden eller Øst-Jerusalem, slo utenriksminister Avigdor Lieberman fast mandag. På grunnlag av palestinske kilder, meldte Ha’aretz i forrige uke at den israelske regjering har tilbudt en midlertidig stans i offentlig utbygging i bosetninger på Vestbredden. Statsministerens kontor har benektet at et slikt […]

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den israelske regjering kommer ikke til å akseptere noen ny byggestans, verken på Vestbredden eller Øst-Jerusalem, slo utenriksminister Avigdor Lieberman fast mandag. På grunnlag av palestinske kilder, meldte Ha’aretz i forrige uke at den israelske regjering har tilbudt en midlertidig stans i offentlig utbygging i bosetninger på Vestbredden. Statsministerens kontor har benektet at et slikt tilbud er gitt.

Forrige artikkelIDF-offiser arrestert for narkohandel
Neste artikkel– Grapel blir løslatt 27. oktober
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.