– Ny byggestans helt uaktuelt

Den israelske regjering kommer ikke til å akseptere noen ny byggestans, verken på Vestbredden eller Øst-Jerusalem, slo utenriksminister Avigdor Lieberman fast mandag. På grunnlag av palestinske kilder, meldte Ha'aretz i forrige uke at den israelske regjering har tilbudt en midlertidig stans i offentlig utbygging i bosetninger på Vestbredden. Statsministerens kontor har benektet at et slikt tilbud er gitt.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Den israelske regjering kommer ikke til å akseptere noen ny byggestans, verken på Vestbredden eller Øst-Jerusalem, slo utenriksminister Avigdor Lieberman fast mandag. På grunnlag av palestinske kilder, meldte Ha’aretz i forrige uke at den israelske regjering har tilbudt en midlertidig stans i offentlig utbygging i bosetninger på Vestbredden. Statsministerens kontor har benektet at et slikt tilbud er gitt.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelIDF-offiser arrestert for narkohandel
Neste artikkel– Grapel blir løslatt 27. oktober
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise