Foredrag av Moti Paz

I januar holdt den israelske brigaderen og krigshelten Moti Paz en rekke foredrag i Norge. Her kan du se videoopptak av foredraget han holdt i Tønsberg.

Moti Paz. Til venstre Bengt Ove Nordgård. (Skjermdump fra videoopptak av Hans Jacob Solgård)
Moti Paz. Til venstre Bengt Ove Nordgård. (Skjermdump fra videoopptak av Hans Jacob Solgård)

I foredraget forteller Paz om et prosjekt han driver i Jordan-dalen, og fra sine opplevelser fra en lang karriere i de israelske forsvarsstyrkene og Jewish Agency.

Videoopptaket innledes med sang, musikk og dans av Luda Kravchenko. Foredraget begynner fra ca. 14.50.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lgsSCUNGMEE[/youtube]

Les mer om foredragsrekken til Paz.

Videoopptak og redigering: Hans Jacob Solgård

Forrige artikkel– Vannkrisen er avblåst
Neste artikkelLibanon tar til orde for Israel-boikott
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.