Foredrag av Moti Paz

I januar holdt den israelske brigaderen og krigshelten Moti Paz en rekke foredrag i Norge. Her kan du se videoopptak av foredraget han holdt i Tønsberg.
Moti Paz. Til venstre Bengt Ove Nordgård. (Skjermdump fra videoopptak av Hans Jacob Solgård)
Moti Paz. Til venstre Bengt Ove Nordgård. (Skjermdump fra videoopptak av Hans Jacob Solgård)

I foredraget forteller Paz om et prosjekt han driver i Jordan-dalen, og fra sine opplevelser fra en lang karriere i de israelske forsvarsstyrkene og Jewish Agency.

Videoopptaket innledes med sang, musikk og dans av Luda Kravchenko. Foredraget begynner fra ca. 14.50.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lgsSCUNGMEE[/youtube]

Les mer om foredragsrekken til Paz.

Videoopptak og redigering: Hans Jacob Solgård

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– Vannkrisen er avblåst
Neste artikkelLibanon tar til orde for Israel-boikott
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise