Foredrag av Moti Paz

I januar holdt den israelske brigaderen og krigshelten Moti Paz en rekke foredrag i Norge. Her kan du se videoopptak av foredraget han holdt i Tønsberg.
Moti Paz. Til venstre Bengt Ove Nordgård. (Skjermdump fra videoopptak av Hans Jacob Solgård)
Moti Paz. Til venstre Bengt Ove Nordgård. (Skjermdump fra videoopptak av Hans Jacob Solgård)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I foredraget forteller Paz om et prosjekt han driver i Jordan-dalen, og fra sine opplevelser fra en lang karriere i de israelske forsvarsstyrkene og Jewish Agency.

Videoopptaket innledes med sang, musikk og dans av Luda Kravchenko. Foredraget begynner fra ca. 14.50.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lgsSCUNGMEE[/youtube]

Les mer om foredragsrekken til Paz.

Videoopptak og redigering: Hans Jacob SolgårdGi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkel– Vannkrisen er avblåst
Neste artikkelLibanon tar til orde for Israel-boikott
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise