– Kan bli starten på den tredje intifadaen

Dersom ikke de israelsk-palestinske forhandlingene fører noe sted, vil det kunne bli startskuddet for en ny intifada, advarer Knesset-medlem Ahmad Tibi.
Knesset-medlem for United Arab List, Ahmad Tibi. (Foto: Yossi Gurvitz, flickr.com)
Knesset-medlem for United Arab List, Ahmad Tibi. (Foto: Yossi Gurvitz, flickr.com)

Den palestinske befolkningen er «fylt opp av hat på grunn av okkupasjonen og manglende muligheter», mener den arabiske Knesset-representanten Ahmad Tibi. Han ble valgt inn på listen til United Arab List.

Han advarer nå om at dersom de kommende fredssamtalene mellom Israel og PA fører fram til dannelsen av en palestinsk stat, kan det bli startskuddet på en tredje intifada. Til Yedioth Aharonoth forklarer Tibi at han er svært skeptiske til om den sittende israelske regjeringen vil kunne skape fred med palestinerne.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise