– Kan bli starten på den tredje intifadaen

Dersom ikke de israelsk-palestinske forhandlingene fører noe sted, vil det kunne bli startskuddet for en ny intifada, advarer Knesset-medlem Ahmad Tibi.
Knesset-medlem for United Arab List, Ahmad Tibi. (Foto: Yossi Gurvitz, flickr.com)
Knesset-medlem for United Arab List, Ahmad Tibi. (Foto: Yossi Gurvitz, flickr.com)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Den palestinske befolkningen er “fylt opp av hat på grunn av okkupasjonen og manglende muligheter”, mener den arabiske Knesset-representanten Ahmad Tibi. Han ble valgt inn på listen til United Arab List.

Han advarer nå om at dersom de kommende fredssamtalene mellom Israel og PA fører fram til dannelsen av en palestinsk stat, kan det bli startskuddet på en tredje intifada. Til Yedioth Aharonoth forklarer Tibi at han er svært skeptiske til om den sittende israelske regjeringen vil kunne skape fred med palestinerne.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise