21 års fengsel og livstid til to av Mohammed Abu Khdeirs drapsmenn

Mindreårige jødiske terrorister dømt til lang tid i fengsel.
17 år gamle Muhammad Abu Khdeir ble brutalt drept 2. juli 2014. (Foto: Privat)
17 år gamle Muhammad Abu Khdeir ble brutalt drept 2. juli 2014. (Foto: Privat)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Mohammad Abu Khdeir ble brutalt drept av tre jødiske terrorister i juli 2014. Torsdag 4. februar 2016 ble straffeutmålingen klar for tre av de domfelte i Jerusalem distriktsdomstol. Den eldste terroristen, som framstod som hovedtiltalt, ba i siste liten om å få prøvd om han var tilregnelig.

De to mindreårige terroristene ble dømt til livstid og 21 års fengsel, melder Ha’aretz. De må betale 65.000 og 75.000 kroner til den drepte palestinske guttens etterlatte. Det er svært sjelden at mindreårige får en såpass langvarig fengselsstraff i det israelske rettsvesenet, skriver Times of Israel. Israelsk lov forby å identifisere mindreårige kriminelle.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise