21 års fengsel og livstid til to av Mohammed Abu Khdeirs drapsmenn

Mindreårige jødiske terrorister dømt til lang tid i fengsel.

17 år gamle Muhammad Abu Khdeir ble brutalt drept 2. juli 2014. (Foto: Privat)
17 år gamle Muhammad Abu Khdeir ble brutalt drept 2. juli 2014. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Mohammad Abu Khdeir ble brutalt drept av tre jødiske terrorister i juli 2014. Torsdag 4. februar 2016 ble straffeutmålingen klar for tre av de domfelte i Jerusalem distriktsdomstol. Den eldste terroristen, som framstod som hovedtiltalt, ba i siste liten om å få prøvd om han var tilregnelig.

De to mindreårige terroristene ble dømt til livstid og 21 års fengsel, melder Ha’aretz. De må betale 65.000 og 75.000 kroner til den drepte palestinske guttens etterlatte. Det er svært sjelden at mindreårige får en såpass langvarig fengselsstraff i det israelske rettsvesenet, skriver Times of Israel. Israelsk lov forby å identifisere mindreårige kriminelle.

Forrige artikkelConrad Myrland oppsummerer spesialmagasinet for Israel
Neste artikkelNord-Trøndelag FrP krever stans i lønn til terrorister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.