Hør en av arkitektene bak Trumps fredsplan og debatt om Israels planer på Vestbredden

Hør noen av amerikanerne som har vært aktive i diplomati i Midtøsten.
(Foto: Shurat HaDin)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

25. juni hadde Shurat HaDin – Israel Law Center en aktuell direktesending på YouTube. Sendingen ble innledet av en videohilsen fra senator Ted Cruz, før Jason Greenblatt, Trumps Midtøsten-utsending fra januar 2017 til oktober 2019, ble intervjuet.

Deretter var det debatt mellom Dan Shapiro, Obamas ambassadør til Israel, Vivian Bercovici, Canadas tidligere ambassadør til Israel og jusprofessor Alan Dershowitz. Direktesendingen ble ledet av Shurat HaDins leder Nitsana Darshan-Leitner.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise