Hør en av arkitektene bak Trumps fredsplan og debatt om Israels planer på Vestbredden

Hør noen av amerikanerne som har vært aktive i diplomati i Midtøsten.
(Foto: Shurat HaDin)

25. juni hadde Shurat HaDin – Israel Law Center en aktuell direktesending på YouTube. Sendingen ble innledet av en videohilsen fra senator Ted Cruz, før Jason Greenblatt, Trumps Midtøsten-utsending fra januar 2017 til oktober 2019, ble intervjuet.

Deretter var det debatt mellom Dan Shapiro, Obamas ambassadør til Israel, Vivian Bercovici, Canadas tidligere ambassadør til Israel og jusprofessor Alan Dershowitz. Direktesendingen ble ledet av Shurat HaDins leder Nitsana Darshan-Leitner.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise