Hør en av arkitektene bak Trumps fredsplan og debatt om Israels planer på Vestbredden

Hør noen av amerikanerne som har vært aktive i diplomati i Midtøsten.

(Foto: Shurat HaDin)

25. juni hadde Shurat HaDin – Israel Law Center en aktuell direktesending på YouTube. Sendingen ble innledet av en videohilsen fra senator Ted Cruz, før Jason Greenblatt, Trumps Midtøsten-utsending fra januar 2017 til oktober 2019, ble intervjuet.

Deretter var det debatt mellom Dan Shapiro, Obamas ambassadør til Israel, Vivian Bercovici, Canadas tidligere ambassadør til Israel og jusprofessor Alan Dershowitz. Direktesendingen ble ledet av Shurat HaDins leder Nitsana Darshan-Leitner.

Forrige artikkel– Planen om å åpne grensene igjen har gått i vasken
Neste artikkelKutter i obligatorisk militærtjeneste
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.