Zoom-møte med israelsk toppoffiser: Hvorfor hevde israelsk suverenitet i Jordandalen og Judea og Samaria?

Onsdag 19. august kl. 18:00 kan du delta på Zoom-møte med brigader Amir Avivi.
Brigadegeneral Amir Avivi
Brigadegeneral Amir Avivi

Det er fortsatt aktuelt for Israels regjering å hevde israelsk suverenitet over opptil 30 prosent av Vestbredden. I dette Zoom-møtet vil brigader Amir Avivi vise kart og forklare hvorfor han mener tiltaket er viktig for Israels sikkerhet.

Klikk her for å se opptak av møtet på Facebook.

Avivi er grunnlegger og leder for Habithonistim (Beskyttere av Israel). Den nye organisasjonen består av tidligere israelske toppoffiserer og andre ledere som støtter at Israel ut fra sikkerhetshensyn bevarer og styrker kontrollen over Judea og Samaria.

Avivi har vært brigadesjef, nestkommanderende i en divisjon og leder for den militære ingeniørskolen. Han har også vært assistent for forsvarssjefen. Avivis siste stilling i IDF var som sjef for revisjon- og konsulentavdelingen i forsvaret. Han var ansvarlig for kontroll av militær beredskap, budsjett, innkjøp, prosjekter, anbud, cyber, logistikk, infrastruktur og operasjoner.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise