Zoom-møte med israelsk toppoffiser: Hvorfor hevde israelsk suverenitet i Jordandalen og Judea og Samaria?

Brigadegeneral Amir Avivi
Brigadegeneral Amir Avivi

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Det er fortsatt aktuelt for Israels regjering å hevde israelsk suverenitet over opptil 30 prosent av Vestbredden. I dette Zoom-møtet vil brigader Amir Avivi vise kart og forklare hvorfor han mener tiltaket er viktig for Israels sikkerhet.

Klikk her for å se opptak av møtet på Facebook.

Avivi er grunnlegger og leder for Habithonistim (Beskyttere av Israel). Den nye organisasjonen består av tidligere israelske toppoffiserer og andre ledere som støtter at Israel ut fra sikkerhetshensyn bevarer og styrker kontrollen over Judea og Samaria.

Avivi har vært brigadesjef, nestkommanderende i en divisjon og leder for den militære ingeniørskolen. Han har også vært assistent for forsvarssjefen. Avivis siste stilling i IDF var som sjef for revisjon- og konsulentavdelingen i forsvaret. Han var ansvarlig for kontroll av militær beredskap, budsjett, innkjøp, prosjekter, anbud, cyber, logistikk, infrastruktur og operasjoner.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag