Zoom-møte med israelsk toppoffiser: Hvorfor hevde israelsk suverenitet i Jordandalen og Judea og Samaria?

Onsdag 19. august kl. 18:00 kan du delta på Zoom-møte med brigader Amir Avivi.
Brigadegeneral Amir Avivi
Brigadegeneral Amir Avivi

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Det er fortsatt aktuelt for Israels regjering å hevde israelsk suverenitet over opptil 30 prosent av Vestbredden. I dette Zoom-møtet vil brigader Amir Avivi vise kart og forklare hvorfor han mener tiltaket er viktig for Israels sikkerhet.

Klikk her for å se opptak av møtet på Facebook.

Avivi er grunnlegger og leder for Habithonistim (Beskyttere av Israel). Den nye organisasjonen består av tidligere israelske toppoffiserer og andre ledere som støtter at Israel ut fra sikkerhetshensyn bevarer og styrker kontrollen over Judea og Samaria.

Avivi har vært brigadesjef, nestkommanderende i en divisjon og leder for den militære ingeniørskolen. Han har også vært assistent for forsvarssjefen. Avivis siste stilling i IDF var som sjef for revisjon- og konsulentavdelingen i forsvaret. Han var ansvarlig for kontroll av militær beredskap, budsjett, innkjøp, prosjekter, anbud, cyber, logistikk, infrastruktur og operasjoner.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise