Jødiske ekstremist fikk livstid for mordbrann mot palestinsk familie

Amiram Ben-Uliel får tre ganger livstid for brannangrepet som drepte foreldrene og en palestinsk baby i 2015.
Familien Dawabsha som ble drept i terrorangrepet i 2015. (Skjermdump fra Kanal 2, via Times of Israel)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I 2015 ble palestinerne Sa’ad og Riham Dawabsha drept sammen med deres 18 måneder gamle sønn Ali i en mordbrann i landsbyen Duam på Vestbredden. Den fem år gamle sønnen Ahmed overlevde angrepet.

I 2016 ble den jødiske ekstremisten Amiram Ben-Uliel tiltalt for angrepet, og han er siden funnet skyldig. I dag kom straffeutmålingen fra distriktsdomstolen i Lod: Tre livstidsdommer. Domstolen finner det som skjerpende omstendighet at Ben-Uliel gjennomførte angrepet på grunn av en «ekstrem og rasistisk ideologi». En annen jødisk ekstremist som medvirket til angrepet vil få sin straffeutmåling på onsdag, skriver Times of Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise