Jødiske ekstremist fikk livstid for mordbrann mot palestinsk familie

Amiram Ben-Uliel får tre ganger livstid for brannangrepet som drepte foreldrene og en palestinsk baby i 2015.

Familien Dawabsha som ble drept i terrorangrepet i 2015. (Skjermdump fra Kanal 2, via Times of Israel)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I 2015 ble palestinerne Sa’ad og Riham Dawabsha drept sammen med deres 18 måneder gamle sønn Ali i en mordbrann i landsbyen Duam på Vestbredden. Den fem år gamle sønnen Ahmed overlevde angrepet.

I 2016 ble den jødiske ekstremisten Amiram Ben-Uliel tiltalt for angrepet, og han er siden funnet skyldig. I dag kom straffeutmålingen fra distriktsdomstolen i Lod: Tre livstidsdommer. Domstolen finner det som skjerpende omstendighet at Ben-Uliel gjennomførte angrepet på grunn av en «ekstrem og rasistisk ideologi». En annen jødisk ekstremist som medvirket til angrepet vil få sin straffeutmåling på onsdag, skriver Times of Israel.

Forrige artikkelIsrael stenges ned i minst tre uker
Neste artikkel– Seremonien i Det hvite hus er en av Netanyahus største bragder
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.